fbpx
Окупація Криму

Тимошенко заявила, що вона та її команда будуть робити все, щоб повернути Крим Україні

 Тимошенко вважає, що Україна повинна боротися за Крим, і вже є план боротьби.

 Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що Україна повинна боротися за Крим, і вже є план боротьби. Про це вона сказала в програмі «Шустер.Life» на Першому Національному телеканалі.

Тимошенко заявила, що вона та її команда будуть робити все, щоб повернути Крим Україні. Вона повідомила, що сьогодні зібрала групу кращих військових професіоналів, які брали участь у бойових діях інших країнах, очолювали в той чи інший час армію або окремі її війська. Тимошенко зазначила, що відбулася національна стратегічна рада, і вони по пунктах розписали, як Україні потрібно діяти сьогодні, завтра і післязавтра для того, що зупинити військову агресію РФ.

«Я не можу зараз говорити про деталі, але я хочу вам сказати, що я особисто, і вся наша команда, вся країна – ми не зупинимося, поки Крим не буде нашим», – підкреслила вона.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 березня, Тимошенко провела нараду за участю фахівців в оборонній та військовій сферах і запропонувала створити постійно діючий штаб, який буде напрацьовувати рішення для реагування на загрози, перед якими опинилася Україна через військову агресію з боку Росії.

Джерело: УНІАН

Читайте також: