Вашингтон прийняв нові санкції проти Росії

Представник адміністрації США, проводячи телефонний брифінг для журналістів, повідомив, що Вашингтон вніс до нового списку санкцій ще 20 російських офіційних осіб. Перед цим з’явилася заява президента Барака Обами про введення додаткових санкцій проти Росії у зв’язку з її політикою щодо України.

 Голова американської адміністрації оголосив, що президент США підписав указ, який дав можливість прийняти нові каральні заходи проти ключових галузей російської економіки.

Related Post

 Як уточнив представник адміністрації, нові заходи будуть застосовані проти ряду "високопосадовців Росії" та інших людей, які не входять у владні структури в Москві, але, на думку Вашингтона, підтримують дії російського уряду щодо України.

 Крім того, в «чорний список» включено також один російський банк, однак його назва не уточнюється. Президент США додав, що раніше він підписав новий виконавчий указ, який дозволяє адміністрації США використовувати санкції проти "ключових секторів російської економіки", але поки цей указ не будуть оприлюднювати.

Leave a Comment