fbpx
Окупація Криму

Україна перегляне ЖКГ тарифи для Криму – Соболєв

Уряд України збирається переглянути тарифи для АР Крим. Йдеться про тарифи на житлово-комунальні послуги. Таку інформацію передав Сергій Соболєв, лідер фракції «Батьківщина». Слова Сергія Соболєва передає «Інтерфакс-Україна».

 «Ніякої блокади Криму не буде. Однак буде спеціальний режим ЖКГ тарифів для Автономної Республіки», – заявив Сергій Соболєв. Про це лідер фракції «Батьківщина» заявив у четвер, 20 березня.

 Як нагадав Соболєв, вже з наступного місяця керівництво Російської Федерації скасовує знижку на газ для України. Зокрема, в Кремлі вирішили підвищити вартість блакитного палива для України до позначки в 405 доларів за тисячу кубометрів.

 «Ми не збираємося дотувати громадян Російської Федерації, а також окупантів, які розмістили свої військові частини на території Криму», – додав Соболєв.

 Сергій Соболєв вважає, що в даний момент ЖКГ тарифи для АР Крим «надзвичайно низькі». Він пояснив, що саме тому в Києві збираються встановити спеціальний режим для Криму. Таким чином, пояснив він, з’являться співвідношення з газових тарифами і тарифами на електроенергію, що занижені приблизно в чотири рази.

Читайте також: