fbpx
Політика

Відомий російський публіцист проситиме українське громадянство

Російський політолог, публіцист і соціолог Станіслав Бєлковський сьогодні, 19 березня, у своєму блозі написав про те, що він хоче отримати українське громадянство. За його словами, причиною такого бажання стало незаконне приєднання Криму до території Росії.

 «Я був жителем путінської Росії досить тривалий період часу. Як і всі я знаю, що це за країна. Росія – це країна тотальної корупції, країна відмивачів грошей, країна державного хамства. Це країна, в якій нехтують людиною. Приєднання Криму до Російської Федерації можна назвати поразкою, а не перемогою. Вмираючи, Росія намагається захопити своєю померлою рукою ще якийсь шматок», – прокоментував ситуацію Станіслав Бєлковський.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Крім цього політолог назвав дії Володимира Путіна своєрідною психологічною компенсацією, «за все те приниження, яке свого часу він зазнав від західних лідерів».

 На думку Станіслава Бєлковського, Україна в даній ситуації отримала шанс стати європейською державою, а ось Російська Федерація такий шанс втратила.

 «Не знаю, чи дадуть мені громадянство в Україні – але я буду просити. Якщо мені вдасться отримати українське громадянство, то таких бажаючих стане більше», – зазначив Бєлковський.

Читайте також: