fbpx
Економіка

Міндоходів продовжує адмініструвати ЄСВ

Подання звітності з єдиного внеску та його сплата як і раніше здійснюється до органів доходів і зборів.

  ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що 20 березня 2014 року є останнім днем подання звітних документів за лютий та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 Звертаємо увагу, що роботодавці, які використовують працю найманих осіб, повинні звітувати щомісяця протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця, за основним місцем своєї реєстрації.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 Нараховані суми єдиного внеску страхувальники сплачують не пізніше 20 числа наступного місяця. Водночас для гірничих підприємств, які зобов’язані сплачувати єдиний внесок, останнім днем сплати є 28 число кожного місяця.

 Нагадуємо, що звіт по єдиному внеску, надісланий поштою, не вважається поданим. Для економії власного часу та уникнення черг у центрах обслуговування платників, ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві закликає страхувальників звітувати засобами електронного зв’язку в електронній формі. Тим паче, електронна форма є обов’язковою для страхувальників, у яких кількість застрахованих осіб більше п’яти.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Платники Голосіївського району столиці можуть отримати електронний цифровий підпис за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 23, кабінет 104.

  За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: