fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Знищені речові докази стрільби на Римарській вулиці в Харкові

Активісти сьогодні знищили багато речових доказів стрільби на Римарській, 18 – губернатор Харківської області.

Керівник Харківської ОДА Ігор Балута, коментуючи сьогоднішні події на Римарській, 18 відзначив, що агресивно налаштований натовп людей увірвалася в зазначений будинок, порушивши роботу слідчих і знищивши при цьому багато речових доказів стрільби, передає УНН з посиланням на прес-службу ОДА.

"Сьогодні, в ці тривожні для всієї країни дні, всі громадяни у Харкові та області хочуть спокою, законності і порядку. Однією з умов цього могло б стати об’єктивне для всіх сторін конфлікту розслідування трагічного інциденту, що стався в ніч з 14 на 15 березня на вулиці Римарській, 18 у центрі Харкова. До певного моменту там працювала слідча бригада, яка встановлює об’єктивну картину події. На жаль, сьогодні, 16 березня, агресивно налаштований натовп людей – учасників забороненого судом мітингу – увірвався в зазначений будинок, порушивши роботу слідчих і знищивши при цьому багато речових доказів", – зазначив губернатор Харківщини.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Він також зазначив, що в умовах, "коли всі харків’яни чекають від влади об’єктивного розслідування, будь-які спроби його зірвати можуть бути спрямовані виключно на дестабілізацію ситуації в регіоні".

"Керівництво міста та області прагне до наведення порядку і відновлення законності. У цій ситуації будь-які необдумані, неадекватні, а тим більше – протизаконні дії будь-якої з сторін можливих конфліктів призводять до хаосу та безладу. Я закликаю вас, дорогі харків’яни, зберігати спокій і порядок, категорично утримуватися від участі у протизаконних діях", – додав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: