fbpx
Окупація Криму

Кисельов вилив на росіян чергову порцію пропагандистської патоки

 Дмитро Кисельов, як гідний послідовник Пауля Йозефа Геббельса, невпинно веде боротьбу за владу влади над сірою речовиною громадян. Цього разу одіозний пропагандист пригрозив США ядерною війною, картини якої народжуються в його запаленій уяві.  

 Видно, на тлі того, що все світове співтовариство відвернулося від Росії і голоси ратують за надання військової допомоги Україні в боротьбі з окупантами з Російської федерації, в російському суспільстві почали з’являтися деякі побоювання з приводу того, що запахло смаженим. Тільки що вже майже відгризений від України Крим можуть відібрати назад і дати стусан під зад Чорноморському флоту РФ.

 Дмитро Кисельов на замовлення своїх патронів вирішив заспокоїти суспільство, мовляв все у нас добре і ядерна парасолька надійно прикриває країну – агресора. Тому громадяни РФ можуть спати спокійно і ходити далі на провладні мітинги, що більш нагадують напівмістичні дійства фашистів на вулицях німецьких міст наприкінці тридцятих років 20 століття. А ось американцям варто задуматися.

Читайте також: