fbpx
Авто

Сергій Поярков може повторити славу Тітушка

Один з найактивніших учасників Автомайдану художник Сергій Поярков має всі шанси прославитися так само, як свого часу це зробив спортсмен Вадим Тітушко. Останній погану славу заробив за те, що напав на українських журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя. Сергій Поярков може прославитися за свою любов до ігнорування правил дорожнього руху і майстерністю паркування на вулицях Києва.

 Так, днями художника «засікли» під час паркування на тротуарі по вулиці Грушевського у Києві. Пізніше в мережі з’явилося фото автомобіля Сергія Пояркова, який стояв біля пішохідного переходу і заважав людям вільно пересуватися. І все це робить людина, яка на Майдані кричала, що автомайданівці будуть стежити за діяльністю нової влади і нагадувати їй про відповідальність перед українським народом.

 Сьогодні ж в мережі з’явилися листівки «Паркуюся, як Поярков». Не виключено, що найближчим часом вони можуть з’явитися і в дійсності. Такими листівками або наклейками бажаючі зможуть нагороджувати затятих порушників правил дорожнього руху.

Читайте також: