fbpx
Новини Євромайдана

“Правий сектор”: “Активісти Майдану повинні рухатися в південні і східні частини України”

Представники «Правого сектора» закликають київський Майдан направити свої сили на захист півдня і сходу України.

Представники «Правого сектора» вважають, що активісти київського Майдану мають підтримати південні і східні регіони, оскільки саме там проходять масові інтервенції Росії. Про це на прес-конференції в суботу заявив журналістам член політради «Правого сектора» Олег Однороженко.

 «Зараз у Києві захищатися від нової влади немає сенсу. Ми розуміємо, що і в Києві можуть бути провокації. Але зараз найбільш масові інтервенції відбуваються на Сході. Тому активісти Майдану повинні мобілізуватися у відповідні групи і рухатися в південні, східні частини України», – сказав Однороженко.

 За його словами, члени «Правого сектору» зі східних регіонів вже повертаються додому з Києва, щоб підтримувати там місцеві майдани. «Ми це вже робимо давно. Більшість повертаються до себе додому в східні регіони, щоб вести боротьбу там. Іншим активістам Майдану ми пропонуємо це робити негайно», – зазначив Однороженко.

 Як повідомляв УНІАН, 1 березня Рада Федерації Росії, «виходячи з інтересів і безпеки життя громадян РФ», прийняла пропозицію президента Росії Володимира Путіна про можливе введення військ в Україну.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: