fbpx
Шоу-бізнес

Кріс Браун заарештований і переведений з рехабу у в’язницю

Американський актор і співак, екс-бой-френд співачки Ріанни Кріс Браун арештований в Лос-Анджелесі. Причиною арешту стало порушення випробувального терміну. Як заявили представники правоохоронних органів, заарештований не має права на звільнення під заставу. З рехабу (реабілітаційного центру) Кріс Браун буде переведений до в’язниці.
 
Детальна інформація про те, які саме правила випробувального терміну порушив співак, відсутня. Джерела журналістів стверджують, що про вживання наркотиків чи жорстокість не йдеться. З чуток, Кріс Браун закрутив роман з однією з робітниць рехабу і порушив режим.
 
Нагадаємо, в 2009 році Браун був засуджений до умовного тюремного ув’язнення за звинуваченням у побитті своєї герл-френд Ріанни. Протягом п’ятирічного терміну він повинен був дотримуватися певних правил, передбачених для умовно ув’язнених, і півроку виконувати громадські роботи. У жовтні минулого року Брауна заарештували на кілька годин за бійку з перехожим біля Білого дому, а в листопаді помістили на лікування від наркотичної та алкогольної залежності в рехаб.

 

Кріс Браун заарештований (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: