fbpx
Політика

У «Партії регіонів» хочуть зробити російську мову другою державною

Представники «Партії регіонів» запропонували в першочерговому порядку внести на розгляд Верховної Ради, а також проголосувати конституційною більшістю парламенту законопроекти про децентралізацію влади. Зокрема, такі законопроекти надають областям ширші повноваження. Крім того, в «Партії регіонів» хочуть надати російській мові статус другої державної в Україні. Про це стало відомо із заяви на сайті «Партії регіонів».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Варто відзначити, що «регіонали» пропонують Верховній Раді ухвалити законопроекти про «реальну боротьбу з бандитизмом і корупцією». Додамо, що «Партія регіонів» хоче захистити і свободу слова.

 «Ці основні пріоритети побудови нової системи влади в українській державі "Партія регіонів" пропонує внести в проект нової Конституції України, яку потрібно прийняти до осені 2014 року», – сказано в заяві партії.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Після цього «Партія регіонів» звернулася й до всіх політичних опонентів. Зокрема, «регіонали» запропонували «відновити конструктивний політичний діалог». У «Партії регіонів» впевнені, що такий діалог і стане запорукою для збереження цілісності України.

Читайте також: