fbpx
Політика

Російський телеканал НТВ викритий у брехні

Став відомий ще один факт брехні російських телеканалів. Цього разу відзначився всім відомий НТВ, який вирішив, що може видавати пробку в Межигір’ї за нібито паніку на дорогах західної України.

 Для цього вони використовували відео, зняте співробітником 1 січня Костянтином Андріюком. На ньому показані багатокілометрові тягучки в Межигір’я, коли люди вирішили подивитися як жив екс-президент України Віктор Янукович. В Інтернеті відео з’явилося 24 лютого 2014 року під назвою «Межигір’я! Зустрічна смуга для обраних».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  Телеканал НТВ у свою чергу вирішив показати це відео вчора, 12 березня 2014 року, з яскравою назвою «Хаос на дорогах Західної України…». За словами телеканалу, в Україні з доріг зникли правоохоронці, кількість ДТП зросла, а робота ДАІ зовсім паралізована. І це нібито стало причиною того, що українці вирішили їздити як захочуть, в тому числі і по зустрічних смугах. Особливо було підкреслено, що подібне коїться в західній Україні, але в той же час кадри були з-під Києва.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Слід нагадати російським ЗМІ, що основна робота засобів масової інформації – об’єктивне висвітлення подій. Однак нам в черговий раз вдалося переконатися, що Росія і її ЗМІ живуть власним життям, роблячи і показуючи все, що їм заманеться.

Межигір’я! Зустрічна смуга для обраних (відео):

«Хаос на дорогах Западной Украины…»(видео):

Читайте також: