fbpx
Футбол

Офіційно. УПЛ відмовила «Таврії» в перенесенні матчу з «Динамо»

Сімферопольська «Таврія» на офіційному сайті розмістила повідомлення, в якому просить перенести зустріч з київським «Динамо». Зокрема, представники «Таврії» просять перенести гру з киянами «в цілях безпеки».

 У «Таврії» взяли до уваги напружену суспільно-політичну ситуацію в Криму і Україні, а також «наполегливе побажання» футболістів.

 Крім того, на таке рішення сімферопольців вплинуло і тимчасове обмеження у повітряному просторі Криму.

 «Наш клуб через обставини, незалежні від нас, попросту позбавлений ​​можливості перевезти команду в Україну», – сказано в заяві «Таврії».

 Варто відзначити, що зараз гравці «Таврії» тренуються в Туреччині.

 У «Таврії» додали, що обставини, які склалися, вважають «форс-мажорними».

 «У зв’язку з цим, а також враховуючи соціальну роль "Таврії" у Криму, ми просимо розглянути можливість перенесення ігор в рамках 21-го туру чемпіонату УПЛ та першості молодіжних команд між ФК "Таврія" і ФК "Динамо", які були заплановані на 15 і 16 березня 2014 року», – наголошується в повідомленні.

 Пізніше в дирекції Прем’єр-ліги повідомили, що «не мають жодної підстави для розгляду цього питання». Це означає, що в УПЛ відмовили «Таврії» в перенесенні матчу з киянами. Втім, представники сімферопольського клубу пообіцяли «зробити все можливе, щоб матч відбувся в намічений термін».

 Нагадаємо, що матч повинен прийняти НСК «Олімпійський».

Читайте також: