fbpx
Футбол

Ігор Суркіс: “Гарантую, що всі вимоги “Таврії” ми виконаємо”

 Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс пролив світло на ситуацію, яка виникла навколо майбутнього матчу чергового туру української Прем’єр-ліги «Таврія» – «Динамо». Нагадаємо, що зустріч була запланована на 16 березня. А сьогодні, 14 березня, керівництво сімферопольського клубу звернулося з проханням перенести матч на інший день. Однак на запит кримського клубу в УПЛ відповіли відмовою.

 «Я прекрасно розумію те, в якій складній ситуації зараз кримські футболісти. Я хочу висловити їм свою підтримку і солідарність. Мене дуже порадували позитивні результати переговорів з керівництвом сімферопольського клубу. Мені б хотілося, щоб ми не розчарували вболівальників обох команд, які так сильно чекають цього матчу», – висловив свою точку зору Ігор Суркіс.

 Крім цього президент столичного клубу заявив, що київська сторона виконає всі умови, які вимагають представники сімферопольського клубу.

 «Я готовий гарантувати, що в процесі підготовки до матчу української першості ми готові вирішити будь-які технічні питання на прохання сімферопольської команди», – додав він.

Читайте також: