fbpx
Економіка

Ерік Найман поставляє торгові сигнали для «Золотої 7»

  Провідний фінансовий експерт Ерік Найман почав співпрацювати з дилінговим центром Mill Trade.

 Ерік Найман, провідний фінансовий експерт, економіст і партнер інвестиційної компанії Capital Times, з березня 2014 року почав співпрацювати з дилінговим центром Mill Trade в якості одного з учасників «Золотої 7».

 «Золота 7» – це одна з інвестиційних пропозицій дилінгового центру Mill Trade, яка стала справжнім проривом у сфері Форекс-послуг. Програма дозволяє будь-якій людині, яка хоче отримувати дохід на валютному ринку, передати свої кошти в управління професійним трейдерам. Але якщо раніше подібні фінансові послуги були доступні тільки тим, чиї депозити становили кілька десятків тисяч доларів, то в «Золотій 7» мінімальний депозит всього 300 доларів США. Тобто високодоходне інвестування на Форекс перестало бути привілеєм великих інвесторів – тепер цей спосіб отримання пасивного прибутку став доступний кожному.

 Як же працює програма?

 Інвестиції її інвесторів пропорційно розподіляються між рахунками семи кращих трейдерів компанії. У результаті на цих рахунках накопичуються великі суми – ними керуючі торгують на FOREX в інтересах клієнтів, використовуючи торгові сигнали «Золотої 7». Прибуток інвестори отримують щомісяця – він дорівнює середній прибутковості керуючих.

 Варто відзначити, що компанія Mill Trade робить все, щоб робота «Золотої 7» була максимально прибутковою і тому запрошує для участі в ній тільки справжніх майстрів – досвідчених професіоналів, яким можна довіряти. І ось тепер в «Золотій 7» – Ерік Найман, а значить, інвестори цієї програми будуть отримувати прибуток завдяки і його торговим сигналам.

 Нагадаємо, Ерік Найман – автор багатьох книг по трейдингу, аналітик, автор блогу, в минулому професійний трейдер і портфельний керуючий. Його досвід роботи на фінансових ринках – понад 20 років. Газета «Бізнес » неодноразово визнавала його однією з найбільш впливових фігур на фінансових ринках.

Читайте також: