fbpx
Суспільство

У Києві відмінили концерт піаніста Мацуєва

У Києві не відбудеться концерт піаніста Мацуєва, що підтримав дії Путіна в Криму.

 Виступ російського піаніста Дениса Мацуєва в Національній опері України 27 березня скасовано. Про це УНІАН повідомили в Національній опері України. Як повідомляється, Мацуєв не виступить у Національній опері України 27 березня, його виступ буде замінено балетом «Жизель» французького композитора Адольфа Адана у постановці Костянтина Сергєєва.

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

 У Національній опері України не розповідають про причини скасування концерту. Імовірно, причиною скасування концерту послужило те, що Мацуєв – один з тих артистів, що підписали відкритий лист до президента Росії Володимира Путіна, в якому висловили підтримку його дій в Криму і Україні.

 Також раніше в Грузії скасували гастролі театру Сергія Безрукова через його позицію щодо Криму. Палата культури Грузії прийняла рішення скасувати заплановані на травень гастролі театру в Тбілісі, «у зв’язку з поширеним листом народних артистів, які підтримали окупацію президентом Росії Володимиром Путіним території сусідньої України», – пише керівник Палати культури Грузії Давид Окіташвілі на своїй сторінці в «Фейсбук».

Читайте також:  Мобілізація від 25 років: до ТЦК почнуть викликати чоловіків

 Джерело: УНІАН

Читайте також: