fbpx
Міжнародна економіка

Путін обговорює можливі наслідки санкцій за закритими дверима з олігархами

Як повідомив сьогодні, 13 березня, у своєму мікроблозі в Twitter кореспондент агентства Bloomberg в Москві Джейсон Коркоран, президент РФ Володимир Путін у зв’язку із загрозою введення економічних санкцій провів за закритими дверима зустріч з представниками великого бізнесу та посадовими особами.

 "Сьогодні Володимир Путін провів зустріч за закритими дверима з вищими посадовими особами та олігархами для того, щоб обговорити, які очікуються потенційні наслідки від санкцій ЄС і США, і хто постраждає", – повідомляє Коркоран в мікроблозі.

 Нагадаємо, що Конгрес США на даний момент розглядає можливість введення з моменту закінчення холодної війни проти Російської Федерації найбільш жорстких економічних санкцій. Про це повідомило агентство Associated Press, у якого опинилася у розпорядженні копія законопроекту, який підготував Сенат. Євросоюз висловив готовність ввести проти Росії санкції вже з 17 березня.

 У відповіді заступник міністра економічного розвитку Російської Федерації Олексій Лихачов заявив на брифінгу з журналістами, що Росія готує у відповідь пакет симетричних санкцій щодо Європи та Сполучених Штатів.

 За матеріалами: Грузія Онлайн

Читайте також: