fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Полякова видалила Йосипа Пригожина зі списку своїх друзів

Епатажна українська співачка Ольга Полякова почала позбавлятися від неугодних їй підписників у соціальних мережах. Першим під гарячу руку зірки потрапив чоловік російської співачки Валерії продюсер Йосип Пригожин.

Як пояснила Ольга Полякова, останнім часом вона дуже часто спілкувалася з російськими колегами в соціальних мережах і сперечалася з ними з приводу необ’єктивності подачі інформації в російських ЗМІ. Але народ її не чув. А найбільше Йосип Пригожин. Саме його Ольга Полякова запрошувала до Києва на Євромайдан, обіцяла продюсеру показати, як насправді живуть українці і довести, що серед цих людей немає ні фашистів, ні бандерівців. І продюсер купився на запрошення української зірки і повідомив, що найближчим часом приїде в Україну. Але після цього з’ясувалося, що він разом з дружиною і сотнею інших діячів мистецтва Росії поставили свої підписи у зверненні до президента Росії Володимира Путіна, де висловили свою підтримку діям глави держави. Це дуже обурило Ольгу Полякову, і вона зважилася на кардинальні заходи.

«Відписатися від Йосипа Пригожина. Нарешті мене моя стрічка перестала дратувати», – поділилася радісною новиною з читачами свого блогу Ольга Полякова.

Читайте також: