fbpx
Політика

Абхазія звинуватила Яценюка у брехні

 У Міністерстві закордонних справ Абхазії прокоментували виступ прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка 11 березня у Верховній Раді, звинувативши того в брехні та провокації. Як зазначили у відомстві, під час свого виступу Арсеній Яценюк дозволив собі ряд брехливих висловлювань провокаційного характеру, щодо стану справ в Абхазії.

 Зокрема, як уточнили в міністерстві, йдеться про те, що посилаючись на невідомі джерела, Арсеній Яценюк сказав, що в Абхазії панують безробіття, корупція, беззаконня, бандитизм і торгівля зброєю.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Саме таким Арсеній Яценюк малює майбутнє Республіки Крим у разі її виходу зі складу України», – додали в прес-службі МЗС Абхазії.

 При цьому у відомстві звернули увагу на те, що в цивілізованому світі вважається непристойним демонструвати своє невігластво на публіці.

 «Проте в даному випадку це нікого не дивує, адже Арсеній Яценюк існує в особливій системі координат, заданій нелегітимним збройним переворотом, який привів його уряд до влади», – йдеться в повідомленні відомства.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У міністерстві підкреслили, що слова Арсенія Яценюка не відповідають дійсності, і насправді в країні спостерігається значне зростання економіки.

  За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: