fbpx
Театр

Влада Грузії не пустила на гастролі театр Безрукова

Влада Грузії скасувала спектакль театру Сергія Безрукова в Тбілісі, пояснивши це рішення публічною підтримкою артистом політики російського керівництва щодо України. Відповідне рішення напередодні ухвалила Палата культури Грузії.

 У документі відомства заявляється про підтримку "суверенітету і територіальної цілісності України і дружнього українського народу".

 "У зв’язку з поширеним листом народних артистів Росії, які підтримують президента Володимира Путіна щодо Криму, Палата культури Грузії прийняла рішення скасувати заплановані у травні гастролі театру Сергія Безрукова в Тбілісі", – йдеться в документі. Гастролі театру Сергія Безрукова повинні були пройти в Тбілісі в травні.

 Раніше більше ста діячів російської культури залишили свої підписи на сайті Міністерства культури РФ під листом на підтримку позиції російської влади щодо України та Криму. Серед них виявилися співаки Надія Бабкіна, Валерія та Олег Газманов, режисер Федір Бондарчук, актори Михайло Боярський та Олег Табаков, танцюрист Микола Цискарідзе та інші відомі російські артисти.

Читайте також: