fbpx
Політика

«Правий сектор» з’явиться на сході України?

Новий підрозділ  «Правого сектору», що став широко відомим після подій в українській столиці Києві, може бути створений на Східній Україні, а саме: у Луганській, Донецькій і Харківській областях, а також у Полтавській області.

 

 В українських ЗМІ, з посиланням на сторінку «Правого сектору» в соціальній мережі Facebook, наводиться повідомлення, в якому йдеться про розпорядження Дмитра Яроша сформувати «Правий сектор – Схід».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Сформувати «Правий сектор – Схід», який складається з чотирьох областей: Харківської, Донецької, Полтавської, Луганської. Керівником силового блоку «Правого сектора – Схід» призначається Андрій Білецький, політичним керівником Ілля Ківа», – сказано в розпорядженні лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша.

 Нагадаємо, нещодавно заступник керівника «Правого сектора» Андрій Тарасенко заявив про те, що лідер організації Дмитро Ярош балотуватиметься в президенти України.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також нагадаємо, що Головним слідчим управлінням Слідчого комітету Росії було порушено кримінальну справу щодо Дмитра Яроша.

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: