Мешканці Дніпропетровська вимагають навести порядок – Царьов

Як розповів народний депутат України Олег Царьов, 9 березня в Дніпропетровську пройшов мітинг, в ході якого учасники висловили свій протест бесчинствам, що відбуваються, як у місті, так і у всій області.

 Крім того, на мітингу було прийнято резолюцію, в якій вимагають розслідувати випадки вандалізму щодо пам’ятників Леніну і осквернення пам’ятників часів Великої Вітчизняної війни. До всього іншого, за словами Царьова, учасники мітингу вимагали публічно вибачитися перед військовослужбовцями внутрішніх військ та спецпідрозділу  «Беркута», а також скасувати перейменування площі імені Леніна в Дніпропетровську.

Related Post

 «Висунуто вимоги щодо зупинки відрахувань до бюджетів вищого рівня до погашення боргів перед своїми бюджетниками, щодо зміни структури органів влади – скасування місцевих адміністрацій та інші вимоги», – додав Олег Царьов.

 Він повідомив, що вже звернувся до спікера Верховної Ради України Олександра Турчинова, лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, Кабінету міністрів, СБУ, МВС, Генеральної прокуратури і депутатів від Дніпропетровської області з вимогою виконати прийняту в місті резолюцію.

Leave a Comment