fbpx
Спорт

Менеджер Шумахера повідомила про невелике поліпшення самопочуття автогонщика

Сабіна Кем, менеджер знаменитого автогонщика Міхаеля Шумахера, повідомила кореспонденту Reuters, що в самопочутті спортсмена, що знаходиться в комі, з’явилися невеликі обнадійливі ознаки.

 Раніше повідомлялося, що медики почали поступове виведення німецького гонщика зі стану штучної коми, проте пізніше ця інформація була спростована в ЗМІ. Крім того, родичі Міхаеля Шумахера попросили представників засобів масової інформації припинити всі спекуляції навколо його імені та публікувати тільки офіційні заяви менеджера гонщика.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, всесвітньо відомий пілот «Формули-1» Міхаель Шумахер, катаючись на лижах на гірськолижному курорті Мерібель у Франції, отримав при падінні важку травму. За наполяганням лікарів він був переведений у стан штучної коми, крім того, йому було зроблено дві операції.

 Міхаель Шумахер є семиразовим чемпіоном світу з автоперегонів у класі машин «Формула-1». Крім того, він двічі посідав друге місце в чемпіонаті і тричі – третє. 44-річному німцеві належить безліч рекордів «Формули-1».

Читайте також: