Ігор Суркіс про матч «Спартак» – «Динамо» (Київ): Сьогодні наша участь в такому матчі в Москві дійсно виглядає недоречною

На 24 липня 2014 року в столиці Росії запланований матч між московським «Спартаком» і київським «Динамо». Цей поєдинок приурочений до відкриття нового стадіону  «Спартака» і, як говорив раніше генеральний директор української команди Реваз Чохонелідзе, «Динамо» мало приїхати в Москву своїм найсильнішим складом, незважаючи на те, що у матчі зі «Спартаком» буде товариський статус.

 Сьогодні, 12 березня, на сторінках українських ЗМІ з’явилися слова президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, який прокоментував ряд важливих для столичної команди подій, в тому числі і поєдинок з московським «Спартаком». В інтерв’ю офіційному сайту київського «Динамо», відповідаючи на питання про звернення групи вболівальників столичної команди відмовитися від поїздки до столиці Росії, Ігор Суркіс зазначив, що домовленість про матч з московським «Спартаком» була досягнута кілька місяців тому.

Related Post

 «Я розумію позицію уболівальників і готовий обговорити з ними це питання особисто. Сьогодні наша участь в такому матчі в Москві дійсно виглядає недоречною», – підкреслив президент «Динамо» і додав, що він готовий зустрічатися з уболівальниками команди з метою обговорення багатьох питань.

 За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Leave a Comment