«Зеніт» офіційно підтвердив відставку Лучано Спаллетті

 Пітерський «Зеніт» на офіційному рівні підтвердив інформацію про відставку з поста головного тренера італійського фахівця Лучано Спаллетті. Нагадаємо, що про звільнення Спаллетті повідомлення з’явилися ще ввечері 10 березня, але офіційне підтвердження ситуації з’явилося лише сьогодні, у вівторок, 11 березня.

 На офіційному сайті пітерського «Зеніту» сказано, що керівництво клубу прийняло рішення про відсторонення італійського фахівця з поста наставника команди. Тимчасово керувати командою буде Сергій Семак.

 Нагадаємо, що Лучано Спаллетті очолив пітерський «Зеніт» у грудні 2009 року. З італійським фахівцем на чолі «Зеніт» двічі ставав чемпіоном Росії і по одному разу володарем національного Кубка і Суперкубка. Крім того, Лучано Спаллеті разом з «Зенітом» вперше в історії команди з Санкт -Петербурга вийшов у плей- офф головного клубного футбольного турніру Європи – Ліги чемпіонів.

Related Post

 «Футбольний клуб «Зеніт» дякує Лучано Спаллетті за все, що він зробив для розвитку футболу, і буде завжди радий бачити його в Петербурзі! Grazie, Mister!», – сказано в повідомленні на офіційному сайті «Зеніту».

 За матеріалами: fc-zenit.ru

Leave a Comment