fbpx
Політика

Депутати Луганської обласної ради закликають притягнути до відповідальності Олега Ляшка

Ситуація із затриманням в Луганську депутата обласної ради Арсена Клінчаєва може отримати своє продовження. У ЗМІ наводиться повідомлення прес-служби ЛОО ПР, в якому сказано, що депутати Луганської обласної ради закликають притягнути до відповідальності людей, причетних до нападу на свого колегу Арсена Клінчаєва.

 Депутати зазначають, що вони «обурені злочинними діями народного депутата Олега Ляшка, очолюваної ним банди головорізів і злочинною бездіяльністю новопризначеного начальника УМВС в Луганській області генерала Володимира Гуславського».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Депутати обласної ради звертають увагу, що Арсен Клінчаєв «був закутий в наручники і піддався приниженням і катуванням з боку банди головорізів, на чолі з народним депутатом Ляшком». На думку депутатів, дії Олега Ляшка та супроводжуючих його осіб підпадають під дію КК України: нанесення тілесних ушкоджень, побої та мордування, незаконне позбавлення волі, зловживання владою.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Депутати Луганської обласної ради вимагають притягнути до відповідальності всіх винних, а також дати правову оцінку події.

 Раніше глава МВС України Арсен Аваков в соціальній мережі Facebook повідомив, що «затримали зараз одного з організаторів захоплення ОДА та сепаратистського мітингу в Луганську – Арсена Клінчаєва. Закономірний підсумок. Втім, це вирішить суд».

 За матеріалами: cxid.info, 112.ua

Читайте також: