fbpx
Політика

За заклики до сепаратизму потрібно карати – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він прочитав новини про те, що був затриманий екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін. За його словами, це гарна новина, однак хотілося б, щоб до всього іншого був також затриманий Сергій Аксьонов. Крім того, Олександр Бригинець додав, що йому дзвонили з Одеси і говорили, що там щосили займається сепаратизмом Сергій Ківалов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому депутат зазначив, що кожен має право на будь-яку позицію, проте за заклики до сепаратизму, як він вважає, необхідно нещадно карати.

 «Добре, що спецслужби потроху оговтуються», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

 Слід зауважити, що тим часом адвокат Михайла Добкіна Юлія Плетньова спростовують інформацію про те, що її підопічний був затриманий. За її словами, в даний час він прямує до Києва в супроводі двох автомобілів з ​​правоохоронцями за викликом Генеральної прокуратури. При цьому вона підкреслила, що їде туди він добровільно.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Раніше вже з’являлася інформація про те, що Михайла Добкіна нібито розшукують правоохоронні органи.

Читайте також: