fbpx
Політика

У Криму не примушуватимуть здавати українські паспорти

Влада Криму вважаэ, що після можливого входження до складу РФ за підсумками майбутнього 16 березня референдуму, всі жителі республіки самі вирішать, чи залишати собі український паспорт. «Ми в жодному разі не наполягаємо на необхідності здавати паспорти України.

 Хто як хоче, той так чинити і буде», – сказав самозванець Сергій Аксьонов. За його словами, якщо більшість, що братиме участь у референдумі щодо статусу Криму проголосує за його входження до складу Російської Федерації, знадобиться перехідний період для врегулювання великої кількості питань. У цей період часу кожна конкретна людина повинна буде самостійно прийняти рішення, який паспорт залишити.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Може, буде й два громадянства, поки не знаю, вирішувати будуть люди», – сказав прем’єр.

 Нагадаємо, якийсь час назад Автономна Республіка Крим і міська рада міста Севастополя відмовилися визнавати легітимність нової влади в Україні. У зв’язку з цим Верховна рада автономії прийняла рішення провести референдум про вступ АРК до складу Росії як суб’єкта.

Читайте також: