fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Приходько прокинулася під дулом автомата російських силовиків

За іронією долі співачці Анастасії Приходько довелося святкувати 8 Березня в Криму. Саме в цей день у неї був запланований концерт у Керчі. Незважаючи на надзвичайно напружену і екстремальну ситуацію на Кримському півострові, свій концерт співачка скасовувати не стала, сподіваючись, що неприємності її не торкнуться. Але дорогою до Криму в поїзді «Київ- Керч» з нею сталася неприємна пригода, про яку Анастасія Приходько наважилася розповісти тільки сьогодні.

«Вже можна напевно розповісти! Такий підйом в 4 ранку я не забуду ніколи. Під дулом автомата потяг «Київ -Керч»! Так мало того їх було 5 вони ось так обшукували людей! Було дуже страшно! Страшно тому що вони направляють автомат! Я запитала ви хто ? Вони сказала з Росії! Тепер у нас контроль російський в Україні, де перевіряють паспорти! Мало того вони запитали з якою метою я їду до Криму!».

 Співачка зізналася, що в 4 ранку її ще так ніхто не будив. І від такого несподіваного повороту долі вона ледь заїкою не стала. Благо, все обійшлося, і Анастасія Приходько дісталася до Керчі без нових пригод.

Читайте також: