fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна відзначає день народження

Ведуча телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна відзначає сьогодні свій 31-й день народження. Привітання з святом вона почала отримувати ще вночі. Першими, природно, іменинницю привітав її коханий Михайло Терьохін і дочка Маруся. Прокинувшись вранці 8 березня, Ксенія Бородіна поспішила подякувати всім за теплі слова та побажання.

У Instagram вона написала : «Ну от і 31 рік. Спасибі всім величезне за привітання, я все прочитала. Дорогий Міша Терьохін, знаю, що ти не романтик у душі, але проте я відчуваю твою ніжність і любов. Дівчатка мої дорогі, спасибі, вся стрічка усипана вашими побажаннями. Дякую моїм читачам в "Інстаграмі", ви надаєте мені сил і впевненості в собі, вас так багато, а це означає, що те, що я роблю, комусь потрібно. Моя донечка привітала мене перша, це найважливіша сторінка в моєму житті, вона частина мене, моєї душі, мого серця… Маруся, мама тебе сильно любить!!».

 Через кілька годин Ксенія Бородіна написала, що незважаючи на свято, сьогодні повинна весь день працювати. Але не виключено, що увечері телеведуча закотить грандіозну вечірку з нагоди свята.

Читайте також: