fbpx
Політика

Бондаренко: Прийшов час розбирати барикади в Києві

Новопризначений голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко вважає, що прийшов час приводити столицю в порядок і прибирати деякі барикади в центрі Києва.

 «Перш за все, потрібно привести Київ хоча б до настання справжніх весняних днів в елементарний порядок. Деякі барикади ну явно сьогодні не потрібні, їх потрібно прибрати, і з цим згодні і революціонери, і тим більше водії», – заявив він в інтерв’ю агентству «Інтерфакс- Україна».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також Володимир Бондаренко впевнений, що людям, які боролися за світле майбутнє своєї країни і трагічно загинули, потрібно віддати данину поваги.

 «Там (на Майдані) були сотні тисяч благородних людей, які боролися за Україну, і їм необхідно віддати данину поваги. Потрібно буде радитися з громадою, де і яким чином увічнити цей подвиг – можливо, це має бути Алея героїв або меморіальний комплекс», – зазначив він.

 При цьому голова КМДА підкреслив, що сьогодні є багато самозванців, які намагаються видати себе за революціонерів і людей, причетних до тих подій, коли відстоювалася незалежність країни. Але це все "накип", упевнений Володимир Бондаренко, який з часом відійде.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 До слова, днями нардепи від «Свободи» зареєстрували у Верховній Раді проект постанови, якою пропонують проголосити 20 лютого Днем пам’яті Небесної сотні і побудувати меморіальний комплекс на столичному Майдані Незалежності та вулиці Інститутській.

Читайте також: