fbpx
Політика

Луценко – фаворит на виборах мера, – В. Фесенко

Ю. Луценко буде фаворитом наступних київських виборах- В. Фесенко.

 Екс-міністр МВС Юрій Луценко, кандидатуру якого партія "УДАР" готова підтримати на наступних виборах столичного голови, однозначно стане одним з фаворитів під час передвиборної кампанії. Про це в коментарі УНН розповів політолог Володимир Фесенко.

 "Такі люди, як Юрій Луценко, не ходять на вибори як технічны кандидати. Звичайно, у нього немає іміджу господарника, але з урахуванням рівня його популярності, з урахуванням того, що на цих київських виборах не буде явного фаворита, то Луценко стане одним з фаворитів на наступних київських виборах", – зазначив В. Фесенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він додав, що всі інші відомі політики будуть брати участь у президентських перегонах, а не виборах в Києві.

 "Віталій Кличко, Петро Порошенко йдуть на президентські вибори. Якщо порівнювати двох кандидатів у мери Києва – Лесю Оробець та Юрія Луценка, то я б поставив на Юрія Луценка", – зазначив В. Фесенко.

 Він упевнений, що Арсеній Яценюк не стане допомагати Юрію Луценку адмінресурсом на київських виборах. "В умовах перехідного режиму по всій країні, який ще не завершився, коли влада ще не достатньо дієздатна, говорити про застосування адмінресурсу на майбутніх виборах у Києві просто смішно. До того ж, навряд чи Юрій Луценко буде працювати в інтересах Арсенія Яценюка. У Луценка своя гра, його підтримають люди з інших політичних таборів, які не мають відношення до Арсенія Яценюка", – резюмував В. Фесенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Джерело: УНН

Читайте також: