fbpx
Політика

Інтерпол поки коментувати ситуацію про Януковича не буде

 Запит української влади про арешт екс-президента країни Віктора Януковича у зв’язку із звинуваченнями у зловживанні владою, а також в умисному вбивстві Інтерпол розгляне на предмет відповідності вимогам організації. Таку заяву сьогодні, 7 березня, було опубліковано на офіційному сайті Міжнародної організації кримінальної поліції.

Як повідомлялося раніше, Україна прохання до Інтерполу направила ще 5 березня. Всі країни – члени Інтерполу отримали інформацію про триваючу оцінку запиту. Під час цього процесу всі посилання на український запит для 190 країн-членів Інтерполу були заблоковані.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Доки Міжнародна організація кримінальної поліції не завершить розгляд запиту, генеральний секретаріат коментувати нічого не буде. Це ж стосується і інформування держав, що входять в Інтерпол», – розповіли про ситуацію в Інтерполі.

Нагадаємо, що раніше Арсен Аваков офіційно заявив, що Віктор Янукович оголошений у міжнародний розшук. Крім екс-президента України, міліцією розшукується ще ряд інших посадових осіб.

Читайте також: