fbpx
Політика

Віктор Балога вирішив підтримати російськомовних українців

Як повідомив народний депутат України Віктор Балога, він вирішив підтримати російськомовних українців, які проживають на Півдні і Сході країни, зокрема – в Криму. За його словами, у зв’язку з цим він прийняв рішення писати російською мовою на своїй сторінці в Facebook.

 «Вважаю, що мова не повинна бути перешкодою для того, щоб бути почутим, і тим більше, в спілкуванні громадян України», – сказав Віктор Балога.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він також запропонував перейти на російську мову всім тим, у кого є така можливість, тим самим наслідуючи приклад жителів західних регіонів, які вже зважилися на такий крок. При цьому Віктор Балога підкреслив, що особливо це стосується політиків. За його словами, вони повинні показати своє розуміння того, що Україна, якою б різною вона не була – єдина.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Буде правильно, якщо ми це зробимо і у Верховній Раді», – підсумував він.

Читайте також: