fbpx
Новини світу

В Україну повернувся фрегат “Гетьман Сагайдачний”

Флагман ВМС фрегат "Гетьман Сагайдачний" повернувся в Україну.

 Сьогодні, 5 березня, флагман Військово-Морських сил Збройних сил України фрегат "Гетьман Сагайдачний", який виконував завдання в рамках антипіратських операцій НАТО "Океанський щит" і ЄС "Аталанта" в Аденській затоці і західній частині Індійського океану, зайшов у територіальні води України і зупинився на рейді Одеського морського порту.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Про це УНІАН повідомили в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України. За словами заступника командира Західної військово-морської бази ВМС ЗС України по роботі з особовим складом капітана 2-го рангу Андрія Магдалюка, найближчим часом корабель зайде в Практичну гавань Одеси та пришвартується до причалу в місці стоянки кораблів бази.

Зараз командуванням Західної військово-морської бази ВМС ЗС України вирішуються питання щодо розміщення військовослужбовців, а також постановки корабля на всі види забезпечення, йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Особовий склад готовий до виконання завдань керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України, підкреслили в оборонному відомстві.

Джерело: УНІАН

Читайте також: