fbpx
Міжнародна економіка

Країнам МС слід подумати про заходи захисту своїх виробників у зв’язку з важкою кризовою ситуацією в Україні – В.Путін

Ситуація в Україні може негативно відбитися на ринку  МС – В. Путін.

Країнам Митного союзу слід подумати про заходи захисту своїх виробників у зв’язку з важкою кризовою ситуацією в Україні. Таку заяву зробив президент РФ Володимир Путін, відкриваючи засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, передає УНН.

 "Екстраординарна ситуація, яка склалася в Україні, викликає серйозне занепокоєння. Українська економіка перебуває у важкій, якщо не сказати в суперважкій кризі. Можливі негативні наслідки і для ринку Митного союзу. Нам потрібно разом подумати над тим, що зробити з метою захисту наших виробників і експортерів, а також опрацювати параметри подальшої взаємодії з Україною", – сказав Путін.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Він зазначив, що Україна є ключовим економічним партнером Митного союзу, з яким країни організації об’єднують тісні промислові та торговельні зв’язки.

 "Безумовно, нам треба зробити все, щоб допомогти нашим партнерам вийти з тієї складної ситуації, в якій вони сьогодні знаходяться", – сказав Путін. Він додав, що в ході сьогоднішньої зустрічі глави держав Росії, Білорусії і Казахстану обговорили й інші аспекти, щодо ситуації навколо України.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Джерело: УНН

Читайте також: