fbpx
Політика

Путін не виключає в майбутньому введення російських військ в Україну

Президент Російської Федерації Володимир Путін не виключає введення російських військ в Україну. Але в майбутньому. Зараз необхідності в цьому немає, – заявив він на прес -конференції. Також Володимир Путін пояснив, що ті навчання, які проводилися на кордоні з українською державою, були заплановані давно і жодного відношення до подій в Україні вони не мали. Також глава російської держави розповів журналістам, що приводом для використання збройних сил Росії може послужити тільки легітимність і право.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «У нас є звернення легітимного президента України про захист жителів в Україні… І якщо жителі східних регіонів попросять нас про допомогу, ми можемо використовувати збройні сил для захисту громадян», – заявив Володимир Путін, але додав, що введення військ – це крайня міра.

 Також російський президент вважає, що в сусідній, братській державі, зараз можна спостерігати «розгул неонацистів, націоналістів, антисемітів, який відбувається в деяких частинах України, зокрема в Києві».

Читайте також: