fbpx
Політика

Ляшко не вірить, що Путін зупиниться

 Як вважає народний депутат України Олег Ляшко, зараз відбувається свідоме затишшя. За його словами, не варто думати, що Путін, якщо вже почав, просто так зупиниться. Як він зазначив, немає ніяких сумнівів в тому, що російська агентура продовжить і далі розхитувати ситуацію на Сході та Півдні України через проведення референдумів і намагатиметься створювати загрози російськомовному населенню.

Водночас, Олег Ляшко повідомив, що прийняте сьогодні, 4 березня, парламентом рішення про напрацювання змін до Конституції є правильним, але цього недостатньо для того, щоб ліквідувати військову загрозу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Тому ми просто зобов’язані використовувати короткий перепочинок для максимальної мобілізації армії і її посилення, для прийняття рішень, які гарантуватимуть безпеку України в майбутньому. Це і відмова від позаблокового статусу, і повернення статусу ядерної держави, і обов’язкова денонсація Харківських угод», – заявив депутат.

Він упевнений, якщо зараз, заручившись підтримкою міжнародного товариства, Україна не діятиме рішучіше, то є ризик назавжди втратити Крим і того, що постійно існуватиме загроза втрати незалежності і суверенітету.

При цьому Олег Ляшко нагадав про те, що залишаються ще й внутрішні проблеми, які необхідно вирішити.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Це покарання винних у вбивствах громадян, зміна системи влади, а не тільки персоналій, встановлення відповідальної, підконтрольної та підзвітної громадянам влади, рішуча боротьба з корупцією та вирішення економічних проблем країни. Я категорично проти кредитів МВФ в обмін на продаж нашої землі, підвищення цін на газ для населення і скорочення соціальних витрат. Красти треба менше і повернути десятки мільярдів доларів, які вкрали Янукович і його банда», – підсумував він.

Читайте також: