fbpx
Політика

Віталій Кличко закликав український народ захищати цілісність своєї країни

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко опублікував відеозвернення до українців, в якому закликав їх виходити на мітинги, щоб відстояти цілісність і незалежність своєї країни.
 
 Як зазначив Віталій Кличко, зіткнувшись з реальною загрозою втрати цілісності і незалежності своєї держави, український народ показав, що готовий і буде протистояти вторгненню і агресії щодо України. За словами Кличка, десятки тисяч людей вийшли на вулиці в різних містах і продемонстрували свою позицію.
 
 Також він подякував всім патріотам, які прийшли у військкомати і заявили про свою готовність захищати країну.
 
 На його думку, українці і далі повинні демонструвати свою громадянську позицію, щоб відстояти свою незалежність і територіальну цілісність України.
 
 «Я закликаю всіх українців, в першу чергу на сході і півдні, до єднання і посильних дій. Кожен день демонструйте свою громадянську позицію. Кожен день, о 18.00, – після роботи і навчання – виходьте на мітинги проти сепаратизму і розколу країни! Ми повинні зберегти Україну вільною, незалежною і єдиною! Це наша країна, і від нас усіх залежить, якою вона буде!» , – сказав він у своєму відеозверненні.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 

Відеозвернення Віталія Кличка до українців (відео):

Читайте також: