Орландо Салідо: “Ломаченко зрозумів, що таке професійний бокс”

 Мексиканський боксер Орландо Салідо назвав програш українського спортсмена Василя Ломаченка у своєму другому професійному бою відмінним привітанням для новачка. Таку інформацію надав портал fightnews.com.
 
Нагадаємо, що сам бій відбувся 2 березня в американському місті Сан-Антоніо. За розділеним рішенням суддів бій завершився перемогою саме мексиканського спортсмена.
 
«У професійному боксі все набагато жорсткіше. Думаю, що в поєдинку зі мною Василь Ломаченко це зрозумів», – висловив свою точку зору мексиканський спортсмен. За його словами, Василь Ломаченко дуже розумний і швидкий боксер, який змушував свого суперника на рингу «плідно попрацювати».
 
Крім цього Орландо Салідо зазначив, що він вже звик до статусу аутсайдера, і роль слабкішого тільки додає йому мотивації. Завдяки цьому, за словами мексиканця, він тренується ще старанніше.
 
«Цього разу вам вдалося побачити, що підготовка боксера до бою грає найважливішу роль», – прокоментував ситуацію мексиканський боксер Орландо Салідо. Відзначимо, що титул чемпіона світу, за який і бився Ломаченко, в даний момент залишився вакантним.

Related Post

 

Моменти бою Ломаченко – Салідо (відео):

Leave a Comment