Бригинець закликав міжнародне співтовариство проігнорувати Паралімпійські ігри в Сочі

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив про те, що він звернувся до міжнародного співтовариства, закликавши його проігнорувати зимові Паралімпійські ігри, які проходитимуть в Сочі.

 Зокрема, за словами політика, в першу чергу він звернувся в Міжнародний паралімпійський комітет з проханням взагалі скасувати змагання цього року, нагадавши про те, що Олімпійські ігри є символом миру і тому не можуть проводитися на території країни-агресора.

 Крім того, він публічно звернувся до спортсменів-паралімпійцям з усього світу з пропозицією заявити, що вони відмовляються від участі в змаганнях в Сочі.

Related Post

 «Це питання не захисту України від Росії. Йдеться про неприпустимість будь-якої агресії однієї країни щодо іншої. Якщо не відреагувати на агресію бойкотом сьогодні, то завтра така ж агресія може вилитися на вашу країну!», – заявив Олександр Бригинець.

 Окремо він звернувся і до чиновників усіх країн, закликавши їх також не з’являтися в Сочі, зазначивши, що українці можуть сприйняти це як підтримку Росії в її загарбницьких діях.

Leave a Comment