«ПриватБанк» обмежив зняття готівки до 1000 гривень на день

Один з найбільших банків України «ПриватБанк» ввів тимчасові обмеження на зняття особистих коштів в банкоматах. За день фізичні та юридичні особи зможуть зняти не більше тисячі гривень. Про це повідомили в прес-службі банку.

Related Post

 Також вводиться тимчасове обмеження на зняття кредитних коштів у банкоматах – для фізичних та юридичних осіб тимчасово недоступні як готівка, так і безготівкові кредитні кошти. Разом з тим безготівкові перекази та розрахунки пластиковими картами в торговельній мережі здійснюються без обмежень. Карти інших банків у банкоматній мережі «ПриватБанку» обслуговуються у всіх регіонах України, крім Криму.

 «В умовах геополітичної нестабільності і численних провокацій у ряді регіонів України з боку зовнішніх сил, обмеження отримання готівки дозволить отримати вільний доступ до готівкових коштів всім клієнтам, незалежно від розміру доходів і заощаджень. Також тимчасове обмеження готівкового обігу необхідне для припинення отримання коштів в Україні силами, що працюють на дестабілізацію обстановки», – прокоментував рішення банку перший заступник голови правління «ПриватБанку» Олег Гороховський.

Leave a Comment