fbpx
Політика

Ляшко закликав весь цивілізований світ підтримати Україну в ситуації з російською військовою агресією

Україна сподівається на підтримку всього цивілізованого світу – Ляшко.

 Позафракційний народний депутат України Олег Ляшко закликав весь цивілізований світ підтримати Україну в ситуації з російською військовою агресією. Як передає кореспондент УНІАН, про це Ляшко сказав під час свого виступу на віче на Майдані Незалежності в Києві.

Ляшко підкреслив, що сьогодні «чобіт російського окупанта націлений на серце України – Київ». Але ми будемо боротися за кожен метр української землі. Не віддамо жодного куточка поля, ні лісу, ні вулиці, ні міста. Ми будемо стояти разом до останнього і захистимо Україну!… Сьогодні вирішується доля не тільки України, а й Європи, всього світу. Ми сподіваємося на підтримку цивілізованого світу. Кожен окупант, який прийде на нашу землю, тут і ляже», – підкреслив Ляшко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як повідомляв УНІАН, 1 березня Рада Федерації Росії одноголосно прийняла пропозицію президента Росії Володимира Путіна про введення військ в Україну. Сьогодні в багатьох містах України відбулися антивоєнні мітинги.

Джерело: УНІАН

Читайте також: