fbpx
Політика

Верховна Рада завтра може розглянути введення НС в Україні

Верховна Рада на засіданні в неділю, 2 березня, може розглянути питання введення надзвичайного або воєнного стану в Україні. Все залежатиме від того, яке рішення буде прийнято на сьогоднішньому екстреному засіданні РНБО. Про це заявив віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський, передає УНІАН.

 «Те, що зараз відбувається, це вже не просто анексія, це вже втручання, це збройні сили», – підкреслив віце-спікер і додав, що зараз вже не Верховна Рада, а головнокомандувач, виконуючий обов’язки президента Олександр Турчинов повинен приймати рішення і говорити про застосування якихось дій. Завдання парламенту в цій ситуації – підтримати або не підтримати в сесійній залі пропозицію Турчинова.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Також Руслан Кошулинський пояснив, що сьогодні зібратися на екстрене засідання Верховна Рада не змогла через відсутність мажоритарників. Вони роз’їхалися по регіонах, щоб донести останню наявну інформацію про події в країні і приїхати до Києва сьогодні просто фізично не встигли б. Тому парламент, як було оголошено раніше, збереться завтра в 10:00.

Читайте також: