fbpx
Політика

Тимошенко 3 березня проведе переговори з Путіним

Ю. Тимошенко відбуде до Москви на переговори з врегулювання ситуації в Криму.

Голова Громадянського комітету національного порятунку Павло Нусс на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що Юлія Тимошенко відбуде до Москви на переговори з врегулювання "Кримської кризи-14" з владою Росії в понеділок, 3 березня, передає УНН.

"До складу групи входять: Турчинов і Яценюк. Рішення було прийнято особисто Тимошенко за попередньою домовленістю з Путіним. На мій погляд, версії результату "Кримського кризи-14" можуть бути різними. Одна з них – політтехнологічна, для виведення Ю. Тимошенко в лідери презедентської гонки -2014. Це більш – менш позитивна можлива версія. Інша – військова агресія з метою забезпечити незалежність Криму з подальшим приєднанням території до складу РФ і надання статусу федерації. Це означає, що інтервенція матиме жахливі наслідки як для самої РФ так і для України і АР Крим. Також перевіряється інформація про можливість проведення сесій місцевих рад сходу та півдня України, на яких має бути прийняте рішення під тиском резидента РФ щодо відділення цих регіонів від України", – написав громадський діяч.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

"Враховуючи неідеальну підготовку збройних сил України для надання збройного опору, Україна буде змушена звернутися за допомогою до Північноатлантичного Альянсу НАТО. У разі підтвердження інформації про візит Тимошенко в Кремль ми повинні вимагати, щоб переговори проходили публічно за дорученням міжнародних посередників для запобігання кулуарних домовленостей", – резюмував активіст.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Джерело: УНН

Читайте також: