fbpx
Політика

Путін вніс до Ради Федерації звернення про використання Збройних Сил РФ на території України

Президент Росії Володимир Путін вніс до Ради Федерації звернення про використання Збройних Сил РФ на території України до нормалізації обстановки в країні. Текст документа наводить прес-служба Кремля.

 «У зв’язку з екстраординарною ситуацією, що склалася в Україні, загрозою життю громадян Російської Федерації, наших співвітчизників, особового складу військового контингенту Збройних сил Російської Федерації, що дислокується у відповідності з міжнародним договором на території України (АР Крим), на підставі пункту «г» ч. 1 ст. 102 Конституції Російської Федерації вношу до Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації звернення про використання Збройних сил Російської Федерації на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в цій країні», – йдеться у зверненні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, напередодні сенатори Ради Федерації прийняли звернення до президента Росії Володимира Путіна з проханням вжити невідкладних заходів для забезпечення безпеки росіян і російських військовослужбовців у Криму.

Читайте також: