fbpx
Політика

Путін повинен вжити заходів для стабілізації ситуації в Криму – Держдума

Рада Державної думи Російської Федерації прийняла звернення до Володимира Путіна, в якому закликає главу держави вжити всіх необхідних заходів для стабілізації обстановки на кримському півострові. Про це стало відомо від спікера Державної думи РФ Сергія Наришкіна. Слова спікера Держдуми передає РИА Новости.

 «Рада Державної Думи від імені всіх депутатів парламенту прийняла звернення до президента Російської Федерації, в якому депутати закликають Володимира Путіна вжити заходів для стабілізації обстановки в Криму», – сказано в зверненні російського парламенту.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Зокрема, депутати Державної думи попросили Володимира Путіна використовувати всі наявні можливості, щоб захистити населення Криму від насильства та сваволі. Про зміст звернення Держдуми 1 березня журналістам розповів Сергій Наришкін.

 Уряд Автономної Республіки Крим і Чорноморський флот Російської Федерації домовилися з приводу спільної охорони об’єктів ЧФ РФ. Про це стало відомо від представників Чорноморського флоту.

 «З владою кримської автономії була досягнута домовленість з приводу спільної охорони об’єктів Чорноморського флоту Російської Федерації», – сказано в офіційному повідомленні.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Раніше повідомлялося, що керівник Ради міністрів Автономної Республіки Крим Сергій Аксьонов заявив, що кримський уряд налагодив співпрацю з Чорноморським флотом. Зокрема, пояснив він, йдеться про спільну охорону «життєво важливих об’єктів».

 Крім того, голова Ради міністрів АР Крим поклав на себе управління силовими структурами півострова. Таке рішення Сергій Аксьонов прийняв після того, як група невідомих озброєних людей в ніч на 1 березня 2014 року зробила спробу захоплення Верховної ради і Ради міністрів Криму.

Читайте також: