fbpx
Шоу-бізнес

«Пристрасті на паркеті». Руслана Писанка змушує чоловіка худнути

Прем’єра танцювального шоу «Пристрасті на паркеті», яка була призначена на 23 лютого, але перенесена у зв’язку з трагічними подіями в Україні, відбудеться 2 березня о 20:00 на телеканалі «Україна».

 У шоу, ведучою якого стала Ксенія Собчак, візьмуть участь прима Національної опери України Сусанна Чахоян та її чоловік – бізнесмен Альфред Праус, актор Дмитро Ступка і його наречена Катерина Литвиненко, зірковий дует Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, LAMA та її коханий Alex, Олег Собчук і його дружина Марія Собчук, співачка VARDA і її «половинка» Mika, телеведуча Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков, діячі циркового мистецтва Микола Кобзов і його дружина Марина Кобзова, телеведучий Андрій Джеджула та його дівчина Інна Крамаренко.

 Кожна пара представить по одному танцю, після чого журі оцінить виступ кожного учасника. Починаючи з другого ефіру пара, яка набере найменшу кількість балів, покине проект.

 Під час підготовки до першого ефіру Руслана Писанка та її чоловік вже зіткнулися з деякими труднощами. Як зізналася учасниця проекту «Пристрасті на паркеті», найбільшим випробуванням стали проблеми з вагою її чоловіка Ігоря Ісакова. Щоб не зганьбитися під час дебютного виступу в шоу, Руслана Писанка змусила чоловіка сісти на жорстку дієту, збільшити кількість тренувань і повторювати вивчені па вдома. Чи вдалося парі домогтися успіхів, глядачі дізнаються вже в неділю, 2 березня.

 За матеріалами: kanalukraina.tv

Читайте також: