fbpx
Політика

28 лютого відбудеться прес-конференція Януковича в Ростові-на-Дону

Завтра, 28 лютого, Віктор Янукович, що як і раніше вважає себе президентом України, проведе прес-конференцію в Ростові-на-Дону, повідомляє РИА Новости з посиланням на джерела в оточенні відстороненого голови країни. Захід призначено на 17:00 за московським часом, про місце його проведення поки не повідомляється.
 
Сьогодні Вікор Янукович попросив у Росії захистити його від дій «екстремістів», які захопили владу в країні. За неофіційними відомостями, прохання це було задоволене. Інформація про сьогоднішнє місцезнаходження Януковича поки не розголошується.
 
Нагадаємо, минулого тижня, коли протистояння з опозицією знаходилося у розпалі, президент України залишив Київ. Опозиціонери взяли контроль над Верховною Радою, і вона проголосувала за відсторонення глави держави від займаної посади. Причиною відсторонення послужило те, що президент «самоусунувся від виконання своїх обов’язків».
 
Зараз обов’язки президента України тимчасово виконує один з лідерів партії «Батьківщина» Олександр Турчинов. Президентські вибори в країні намічені на 25 травня.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 

Зниклий президент України Віктор Янукович вперше після зміни влади виступив із зверненням (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: