fbpx
Новини Євромайдана

У Києві з’явився музей Героїв Небесної Сотні Майдану

У Києві створили музей Героїв Небесної Сотні Майдану.

У Києві створили музей Героїв Небесної Сотні Майдану. Про це повідомляється на офіційній сторінці музею в мережі Facebook, передає УНН.

 "Основна мета музею – закарбувати в пам’яті українців подвиг громадян різних національностей, які віддали своє життя заради визволення українського народу від диктатури Януковича. Вже сьогодні музей отримав перші сумні експонати. Фото почнемо публікувати з наступного тижня (9 днів). На початку свого існування музей буде знаходитися за адресою Київ, вул.Шовковична 30 – А (приміщення Галереї Атрібут). По кожному герою буде створена окрема експозиція. Зараз налагоджуємо відносини з сім’ями загиблих. Вхід до музею буде безкоштовним", – повідомили в музеї.

 "Сьогодні продовжили отримувати матеріали для музею. Найближчими днями буде створена рада музею. Сподіваємося, що до неї увійдуть радянські десиденти, моральні авторитети нації, народні депутати України, діячі культури, представники Самооборони Майдану, Правий Сектор, афганці, Спільна Справа. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у створенні музею. Також просимо друзів і родичів загиблих приєднатися до увічнення пам’яті загиблих патріотів", – резюмували активісти.

 Джерело: УНН

Читайте також: